Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      без комісії Незалежності, 15 — Продається будинок

      (с. Филиповичи, Бородянский район)

      190000 $

      Загальна площа: 206 кв.м

      Площа ділянки: 30 сот

      Кімнат: 5

      К-ть поверхів: 2

      Екологічний, енергоефективний комфортний будинок, готовий до проживання!
      с. Пилиповичі. Бородянський р-н.
      Великий, затишний, просторий 2-поверховий деревʼяний будинок, площею 206 м2. з екологічно чистого брусу 20*20 см, 2017 року будівництва. Чудово підійде для проживання великою сім'єю, або двома сімʼями. Фундамент - армована стрічка 40 см. та бетонований моноліт залитий по площі будинку.
      Чудова локація, 500 метрів до соснового лісу, поруч великі озера, комплекси “Старий пруд”, “Чотири Сезони”, екологічно чистий і тихий район. Будинок знаходиться в районі котеджного містечка, що дозволяє віднести його до дачного масиву, а не до самого села.
      До Ворзеля та Бучі 15 хв на авто по Варшавській трасі. Від Академмістечка (метро Житомирська) - 37 км. Від центру Києва - 50 хв. їзди на авто.
      У будинку є все необхідне для проживання, сучасна техніка та меблі з високоякісних матеріалів. Всі дерев'яні меблі, у тому числі кухня, з суцільного дерева (ніякого дсп).

      Підлога перший поверх - якісна плитка (Іспанія), другий поверх - натуральна соснова дошка (4 см).
      Висота першого поверху - 3 метри, 2 поверху - 2,85 (є перепад висоти стелі на 2 поверсі, що створює особливий затишок і ефект “шале”).
      Всі вікна у будинку деревʼяні, з подвійним склопакетом.

      Опалення: твердопаливний котел, електрокотел, тепла підлога по всьому першому поверху, батареї на 2 поверсі.

      Завдяки високій якості будівництва та матеріалів будинок має високий рівень енергозбереження, що потребує мало ресурсів для швидкого обігріву та утримання температури всередині навіть взимку при -15. Влітку навпаки - тримає прохолоду навіть при сильній спеці, при мінімальному підключенні кондиціонерів.

      Дах будинку покритий високоякісною металочерепицею вир-ва Польща. Утеплений дах мінватою (40 см.). У будинку зроблена відмінна звукоізоляція.

      Перший поверх:
      1. Зала з каміном та столовою - 36 м.кв. з виходом на терасу.
      2. Спальня (або гостьова кімната) - 14 м.кв.
      3. Кабінет - 9 м.кв.
      4. Кухня - 12,5 м.кв.
      5. Гардеробна - 7,5 м.кв.
      6. Душова та санвузол - 7 м.кв.
      7. Прихожа - 4,5 м.кв.
      8. Коридор - 12 м.кв.
      9. Відкрита тераса - 18 м.кв.


      Другий поверх:
      1. Спальня - 24 м.кв.
      2. Кімната відпочинку (може використовуватись як дитяча кімната, зала, або друга спальня) - 24 м.кв.
      3. Кабінет - 13 м.кв.
      4. Ванна кімната та санвузол - 8,5 м.кв.
      5. Гардеробна - 4,5 м.кв.
      6. Хол-бібліотека (може бути як ігрова кімната) з фортепіано - 14 м.кв.
      7. Коридор - 4,5 м.кв.
      8. Вікдрита тераса (вихід зі спальні та кімнати відпочинку) - 18 м.кв.

      Техніка і обладнання: 4 кондиціонери DAIKIN, 2 телевізори (з них 1 - SAMSUNG QE50AN), музичний центр Philips, відеопрогравач ASUS, фортепіано ROSLER повністю збережене і налаштоване (ціна 1,500 Євро), пральна машина Whirlpool.
      Всі килими у будинку з натуральної шерсті, купувались нещодавно. Всі меблі теж в дуже хорошому стані, по суті як нові.
      Всі матраци нові та якісні. В кабінеті нове крісло KULIK SYSTEM (серія business), вартість 25 тис. грн. Багато хороших картин Львівських художників (олія на полотні), а також картин з бурштину. В будинку багато вазонів, всі доглянуті, в керамічних горщиках.
      Залишається багато господарчих інструментів і речей для догляду за ділянкою. Дві газонокосарки, великий будівельний багатофункціональний пилосос KARCHER WD-5, мангал.

      Встановлений безперебійник на 2 гелевих акумулятори, який забезпечує роботу твердопаливного котла і освітлення на 1 поверсі протягом 8 годин у разі вимкнення світла. Також встановлений безперебійник з батареєю на wifi-роутер, який забезпечує наявність Інтернету до 8 год. після відключення світла (оператор мережі BEST теж забезпечує подачу інтернету до будинку навіть при відключенні світла).

      Кухня: варильна поверхня Whirlpool, посудомийка BOSCH, витяжка Elica, великий холодильник Samsung з морозильною камерою у повний зріст, духова піч Whirlpool.

      Земельна ділянка: 30 соток з ландшафтним дизайном. Паркан капітальний забетонований, з фундаментом. На ділянці 4 великих сосни, 25 туй (висота біля 2-2,5 метрів), багато ялинок, плодових і декоративних дерев, кущів, квітів, є теплиця. Висаджена лохина, суниця, які чудово плодоносять. Із плодових дерев - яблуні, груші, персик, вишні, обліпиха.
      Якісний облаштований газон площею 6 соток. Газон і клумби обладнані системою автополиву.
      Накриття на 2 автомобілі, велика бесідка, господарська будівля на 2 секції площею 30 м.кв., дровітня площею 10 м.кв., є погріб (льох) з окремим входом на ділянці біля будинку.

      Басейн: відкритий капітальний басейн з накриттям розміром 12*4 метри. Перепад глибини від 80 см (перші 4 метри) до 1,8 метри (решта басейну). Бетонована чаша басейну армована як фундамент будинку (ширина стін 20 см, дно - 30 см). Підземне технічне приміщення для обслуговування басейну з усім обладнанням також входить в конструкцію басейну, забетоноване з ним в одній чаші.
      Встановлений тепловий насос підігріву води Aqua-Inverter AI22 - дуже економний та ефективний.
      Басейн накритий розсувним павільйоном Італійського виробництва (вартість - 10,000 Євро), який забезпечує чудове теплозбереження, захист від пилу і сміття. Це також дозволяє, разом з використанням теплового насосу, комфортно користуватись басейном з квітня до кінця жовтня, підтримуючи температуру води 26-27 градусів Цельсія без особливих енерго затрат.
      Встановлена високоякісна автоматична багаторівнева очистка води - велика бочка з кварцовим піском та ультрафіолетова лампа. В басейні встановлена зустрічна течія “протитік” (вир-во Італія) та водоспад “кобра”. Система освітлення басейну працює як в автоматичному режимі, так і в ручному.
      Чаша басейну викладена дуже якісною і стійкою до використання терасною дошкою виробництва Бельгія - 25 років гарантії, котра не втрачає колір навіть після 10 років активного використання і перепадів температур.
      Все обладнання басейну на гарантії, є спеціаліст з обслуговування, котрий мешкає в Бучі. Обслуговування басейну недороге, це по суті виїзд спеціаліста весною для запуску системи та восени для консервації басейну. Підтримка роботи басейну протягом сезону дуже проста і не потребує особливих знань чи навиків. Це може здійснювати будь-хто з дорослих (очистка води здійснюється автоматично, потрібно лише слідкувати за рівнем води в басейні і рівнем очисної рідини, те та інше доливається раз на 1-2 міс. залежно від інтенсивності використання).
      Вартість будівництва аналогічного басейну з таким обладнанням на сьогодні складає мінімум 40,000 Євро.

      Баня: досить велика 2-поверхова баня площею 105 м.кв.
      На першому поверсі - кімната відпочинку, велика душова (“передбанник”) і власне Лазня. Дуже мало використовувалась і лише однією родиною, ніяких гостей і пʼянок в бані не було. Встановлена дровʼяна піч Harvia зі скляними дверцятами, можна сидіти і дивитись на вогонь - ефект міні-каміну. В бані є все необхідне - душова кабіна, бойлер ATLANTIC на 75 літрів, санвузол, навісна міні-бочка для обливання холодною водою, умивальник, велика дерев'яна баддя для замочування віників, шафа для одягу, тумба, два шкіряні дивани (натуральна шкіра, не замінник!), дерев'яний стіл.
      Сама Лазня (“парілка”) дуже економна та енергозберігаюча (матеріал - вільха) - для повної розтопки і нагріву до 60-70 градусів Цельсія достатньо 2-3 рази завантажити піч. Другий поверх - велика кімната відпочинку з диваном, настільним хокеєм. З другого поверху вихід на великий балкон, з якого відкривається чудовий вигляд на ділянку і на будинок. Опалення в бані - тепла підлога на першому поверсі та електро радіатори-батареї на другому.
      Баня розташована відразу біля басейну. Біля бані є міні-дровітня з накриттям.

      Скважина, водопостачання, септики:
      Скважина на воду - 65 метрів, є паспорт, дуже якісна вода з Бучакського пласту, італійський насос.
      У будинку встановлені 2 великі вхідні фільтри на воду, дуже зручно і швидко змінювати картриджі (перший - поліпропілен, другий - вугільний). На кухні встановлена система очистки води (осмос) LIDER (Польща), якісна, зручна і не дорога в обслуговуванні.

      На ділянці є 2 септики - один біля будинку, інший біля бані. Дуже прості в обслуговуванні (викачування раз на 3-5 років залежно). Станом на початок року всі септики викачані.

      Електрика і котельня:
      До ділянки під'єднано 25 кВт, є паспорт Київобленерго (цієї потужності більше ніж вистачає на обслуговування будинку, бані і всього іншого).
      Встановлений і підключений 3-фазний генератор HYUNDAI потужністю 8 кВт.
      2 нових каністри Valpro з прорезиненими горловинами і лійками.

      В котельні встановлений твердопаливний котел SAS UWG/UWT (вир-ва Польщі) - працює на дровах, брикетах або вугіллі, електрокотел ProTherm потужністю 16 кВт (дозволяє ефективно отоплювати будинок при температурі до -5 без задіяння твердопаливного котла), бойлер на воду на 200 літрів (вмикається окремо напряму з будинку, а також може нагріватись від роботи твердопаливного котла), ємність для накопичення гарячої води на 500 літрів.
      Встановлений двозонний електролічильник, що дозволяє використовувати електрокотел і бойлер за нічним тарифом, і що досить економно.
      Є можливість проведення газу і підключення газового котла до системи опалення. Газова труба пролягає по вулиці на відстані 15 м. від будинку.
      Вартість 190 000$ Покупець комісію не сплачує!

      Надіслати скаргу

      Закрити
      Поскаржитися на об'єкт «Незалежності, 15 (с. Филиповичи, Бородянский район)»
      Ваш коментар:(Необов'язково)
      Ваша скарга буде надіслана ріелтору, що розмістив об'єкт, а також адміністрації сайту АФНУ.
      Ваше ім'я:
      (Обов'язково)
      Ваш e-mail для відповіді:
      (Обов'язково)

      Коментарі