Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      без комісії ул. Ярослава Мудрого — Продається будинок

      (г. Корсунь-Шевченковский, Корсунь-Шевченковский район)

      12000 $

      Загальна площа: 73.2 кв.м

      Площа ділянки: 0.0528 га (5.28 сот)

      Кімнат: 3

      К-ть поверхів: 1

      Без комісії. Продаєтся затишний будинок в м.Корсунь-Шевченківський.
      вул. Ярослава Мудрого, 48, Буд.1, м.Корсунь-Шевченківський, Черкаська область.
      Будинок розташований в одному з наймальовничих місць Черкащини – місті Корсунь–Шевченківському біля озера під назвою «Мартанський ставок на пагорбі», недалеко від річки Рось, а також за 10 хвилин ходу від центру міста. Поблизу будинку є магазини гастроном «Делікат» (1хв. ходу) - одного з найкращих продовольчих магазинів міста, власник якого найперше піклується про якість своєї продукції і культуру обслуговування покупців, а також супермаркет «АТБ» (2хв. ходу) – відомий в Україні бренд, який користується найбільшою популярністю серед корсунчан, завдяки своїй якісній роботі з покупцями і широкому вибору товарів. Зручне мисцерозтошування і тепла, сприятлива атмосфера будинку допоможуть вам легко розслабитися після напруженого трудового дня.
      Будинок розташований на земельной ділянці 0,0528га, має площу 73.2кв.м. та складається з 3х жилих кімнат: 18.4кв.м., 12.4кв.м., 8.8кв.м., кухні 8.2 кв.м., комори 2.6кв.м., котельні–туалету 5.1 кв.м., ванної кімнати 3.1 кв.м., а також трьох коридорних секцій: 1/ 5.6м.кв. (об’єднує три жилі кімнати); 2/ 4.6м.кв (об’єднує кухню-кладовку і котельню-туалет); 3/ 4.4м.кв (коридор – вихід і вхід до ванної кімнати). Підлога в жилих приміщеннях, коридорах, кухні, кладовці - дерев’яна, а в котельній-туалеті, ванній і коридорі-виході на вулицю бетонна, вкрита плиткою. Стіни в усіх жилих кімнатах (окрім кімнати у 8.8м.кв., де стіни покриті водоемульсійною кольоровою фарбою), в коридорах вкриті шпалерами. В кухні частково шпалери, а частково вапняна штукатурка. У ванній кімнаті і в котельній-туалеті стіни вкриті кахельною плиткою і вапняною штукатуркою.
      В усіх кімнатах встановлено металопластикові вікна з звукоізоляцією і москітними сітками. Стіни в 0.5м товщиною викладені ракушником. Будинок обкладений плиткою. Потребує ремонту. Дах треба утепляти.
      Будинок має газове опалення. На дворі розташовані два великих сараї.
      Плюси будинку: 1. Зручне розташування у місті; 2. Теплі стіни. 3. Тепла дерев’яна підлога. 4.Нові металопластикові вікна. 5.Централізоване водопостачання; 6. Зливна дренажна яма, зроблена майже 30 років тому за технологією, яка розрахована на 50 років експлуатації. 7.На земельній ділянці біля будинку є сад: груші – 2; яблунь – 5; черешні жовті – 2; смородина – 4 кущі; йошта – 2 кущі; абрикоса – 2; порічки білі – 1 кущ; вишня – 1 дерево.
      16000у.е. торг
      Запрошуємо вас в затишну обстановку майбутнього будинку, тут ви можете знайти все необхідне для вашої зручності, безпеки, спокою і комфорту.
      Без комісії для покупця.
      0984564539, 0639799912 Юрій

      Надіслати скаргу

      Закрити
      Поскаржитися на об'єкт «ул. Ярослава Мудрого (г. Корсунь-Шевченковский, Корсунь-Шевченковский район)»
      Ваш коментар:(Необов'язково)
      Ваша скарга буде надіслана ріелтору, що розмістив об'єкт, а також адміністрації сайту АФНУ.
      Ваше ім'я:
      (Обов'язково)
      Ваш e-mail для відповіді:
      (Обов'язково)

      Коментарі