Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      Відбулося відкрите засідання Ради АФНУ

      31 січня 2012, 16:37 переглядів: 1349
      27 - 29 січня 2012 р. в місті Мукачево Закарпатської обл. відбулася відкрита  Рада АФНУ. У рамках заходу відбулося засідання Ради Асоціації, Круглий стіл, засідання сертифікаційної комісії і збори членів Закарпатського відділення АФНУ, а також неформальні заходи.

      27 січня на Раді АФНУ обговорювалися напрямки розвитку Асоціації на 2012 рік, завдання, які стоять перед АФНУ в цьому році.

       
      Одним з ключових питань, розглянутих на засіданні Ради, було законодавче регулювання ринку нерухомості - тема, яка на сьогоднішній день хвилює всіх, хто працює на цьому ринку. Була створена робоча група з доопрацювання пропозицій до законопроекту про ріелторську діяльність на чолі з Президентом АФНУ Злиднем С. А.. До складу робочої групи увійшли представники Асоціації з різних регіонів України.

      Також на засіданні Ради був представлений новий формат 16 Міжнародної ялтинської конференції, яка цього року буде проходити за підтримки Конфедерації будівельників України. Цього року в рамках Конференції, в перший день, тема якого позначена: «Вчися, граючи!", Традиційно пройде брейн-ринг. У другий день конференції, тема якого позначена: "Ринок нерухомості - філософія спільного розвитку", відбудеться пленарне засідання і ток-шоу, на якому будівельники і ріелтори визначать шляхи вирішення проблем, що існують на ринку нерухомості, і вироблять шляхи взаємодії для взаємовигідного співробітництва. Крім цього, в рамках другого і третього днів Конференції відбудуться секції з найбільш актуальних на сьогоднішній день питань ринку. Також Рада підтримала пропозицію провести у дні Конференції сертифікаційні курси АФНУ.

      Величезний інтерес членів ради та членів АФНУ, присутніх на засіданні Ради викликав представлений АФНУ новий проект: «Пластикова картка - Посвідчення члена АФНУ». Пластикова картка, крім підтвердження членства, буде також надавати певні дисконти, при отриманні послуг у оцінювачів, нотаріусів, юристів та ін

      На Круглому столі, в якому взяв участь заступник мера Мукачево - керуючий справами міськвиконкому Олександр Галай, крім загальних питань, що хвилюють ріелторів, обговорювалися шляхи розвитку ринку нерухомості Закарпаття.

      28 січня 2012 члени АФНУ Закарпаття на своїх зборах обрали нового керівника Закарпатського відділення. Ним став керівник АН РИА "НАШЕ МУКАЧЕВО-МЕРКУРІЙ" Сергій Альохін.

      Триденна програма виїзної Ради, була наповнена не тільки робочими заходами, а й включала в себе цікаві і пізнавальні екскурсії. Екскурсанти ознайомилися з центральною частиною Мукачева, його історією і нинішнім днем, відвідали стародавній замок «Паланок» і монастир ХІІІ століття.

      У рамках культурної програми відбувся офіційний прийом, організований Закарпатським відділенням АФНУ, на якому ріелтори з усіх регіонів України обмінялися досвідом побудови цивілізованого ринку нерухомості в країні, продегустували національні страви Закарпаття та найкращі сорти вин, представлені напередодні на міжнародному фестивалі вина в Мукачеві, насолодилися неповторним місцевим колоритом.

      Фотогалерея

      Коментарі