Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      ЩОРІЧНА ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ АФНУ

      1 грудня 2011, 0:00 коментарів: 1 переглядів: 1769

      3 грудня 2011р. відбулася XVI звітна Конференція Київського міського відділення АФНУ

      В звітній доповіді Голова Правління КМВ АФНУ Пилипчук А.К. відзначив, що на теперішній час на обліку в КМВ АФНУ знаходиться 207 членів, з них 10-трудові колективи.

      За минулий період в Асоціацію вступило - 50 членів (із них 4- трудових колектива)

      Вийшли з Асоціації з різних причин 46 членів (в більшості - через зміну роду діяльності).

      Також відзначено, що за звітний період в КМВ АФНУ було проведено 3 сертифікаційних курсів, на яких пройшли навчання 89 слухачів. Отримали сертифікати 52 слухачі - члени АФНУ, 23 - подали заяви до вступу в АФНУ, 43 членам АФНУ було подовжено дію сертифікату. На сьогодні в КМВ АФНУ 150 сертифікованих членів. Для членів АФНУ було проведено 10 безкоштовних семінарів по 6 темам.

      В цьому році створено новий сайт КМВ АФНУ, який постійно оновлюється і підтримується в робочому стані. На основі об'єднаної бази даних кожен місяць створюється аналітичний звіт про стан ринку нерухомості м Києва, який розміщується на сайті КМВ АФНУ та передається в Державне аналітичне агентство. На сайті КМВ з'явився огляд законодавства, що стосується нашої діяльності, від ЛігаБізнесІнформ.

      За рік КМВ АФНУ прийняло участь в тематичних телевізійних передачах, прес-конференціях та круглих столах. Київські ріелтори прийняли участь у підготовці та проведенні Міжнародної Ялтинської конференції, на якій команда КМВ отримала перемогу в ріелторській діловій грі «Брейн-ринг».

      Друга частина Конференції була проведена у вигляді дискусії з метою визначення шляхів і напрямків розвитку КМВ АФНУ на 2012 р.

      Основними темами дискусії були: юридично-законодавча, навчально-освітня, інформаційні технології в ріелторській діяльності

      Президент АФНУ Сергій Злидень ознайомив присутніх з законодавчими ініціативами Асоціації в сфері нерухомості та ріелторського руху. Він відзначив, що Асоціація не підтримала лобістський законопроект депутата І. Прасолова «Про ріелторську діяльність», який мав на меті монополізувати ріелторський рух групою осіб. АФНУ підтримує концепцію прийняття закону про самоврегулівні організації, як найбільш прийнятний для ріелторської спільноти. АФНУ входить в робочу групу по розробці цього законопроекту, який має бути поданий на розгляд до Верховної Ради в 2012р.

      Було проінформовано, що представники АФНУ входять в Раду підприємців при Кабінеті міністрів, наглядові ради таких державних органів, як Міністерство юстиції, Фонд Держмайна, Держземагенція, Держфінмоніторинг, Держпідприємництво та ін.., де мають право відстоювати інтереси ріелторів.

      В галузі навчання планується проводити курси та семінари по широкому спектру актуальних для ріелторів питань, таких як зміни в законодавчому, податковому питаннях, підвищенні професійної підготовки членів КМВ АФНУ. Програма навчання буде розміщена на сайті і кожен зможе вибрати для себе потрібну йому тему. Проводиться акредитація викладачів і тренерів.

      Буде продовжено модернізацію нового сайту kiev.asnu.net. Потребує вдосконалення об'єднана база даних об'єктів нерухомості та база даних реальних угод для наступної реалізації проекту МЛС Київського регіону. Завдяки сайту кожен член Асоціації зможе спілкуватися, вести обмін інформацією, встановлювати партнерські відносини з колегами.

      Був представлений спільний проект Асоціації фахівців з нерухомості України і телевізійного каналу "Твоя нерухомість". Для членів АФНУ запропоновані пільгові умови розміщення реклами на телеканалі, також презентований проект всеукраїнського рекламно-інформаційного журналу з нерухомості «Житло».

      Після закінчення Конференції традиційно відбувся фуршет, на якому всі учасники Конференції могли продовжити неформальне спілкування.



      DSC02112_1.JPG


      DSC02116_1.JPG


      DSC02118_1.JPG

      DSC02122_1.JPG

      DSC02123_1.JPG

      DSC02131_1.JPG

      DSC02137_1.JPG

      DSC02138_1.JPG

      DSC02139_1.JPG

      DSC02141_1.JPG

      DSC02143_1.JPG

      DSC02147_1.JPG

      DSC02153_1.JPG

      DSC02156_1.JPG

      DSC02168_1.JPG

       

       


       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      4.jpg

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      3.jpg 

      Коментарі